se alle vores ledige stillinger her

PASSIONERET FUNDRAISER SØGES

November 2019
Adoption & Samfund Ungdom søger en stærk, passioneret fundraiser, som brænder for den gode sag. Du skal nemlig søge midler til foreningens projekter, som skal styrke fællesskabet hos vores unge adopterede medlemmer i alderen 15 år og op. Du behøver ikke selv at være adopteret eller have adopteret, men det er jo en klar fordel, at du kan tale positivt for adoption, når du skal søge midler for os. 

 

Vi er en lille forening med 54 officielle medlemmer og gruppemedlemmer gennem de sociale medier. Vi vil gerne ekspandere, og derfor kræver det flere midler. Vi forventer, at du har erfaring og kan dokumentere tidligere midler, du har fået igennem såfremt, det er muligt hos tidligere virksomheder.
 

Du må gerne arbejde hjemmefra, i skolen eller et tredje sted- det blander vi os slet ikke i, men vi håber du gør dit arbejde, så du ikke kommer til at skuffe en masse unge adopterede, der netop står og skal bruge de midler til kommende arrangementer eller faglige events. Derfor kommer du til at arbejde under en deadline, som vi tilrettelægger sammen.
 

LØN 
Du bliver naturligvis lønnet efter dit arbejde. Lønnen kommer til at afhænge af, hvor stort et projekt, vi søger midler til. Alternativ er du er timelønnet, og lønnen tilrettelægges sammen =) 

 

Der er løbende samtaler.

For mere information kontakt os endelig på:
 

Adoption & Samfund Ungdom
Kasper Hjorth Jørgensen (kasserer og fundraiseransvarlige)
+ 45 31 17 20 10
www.as-ungdom.dk
Kontakt: AdoptionSamfundUngdom@gmail.com